Panther's Terraria Forum
tShock for Terraria 1.3.5.2 - Printable Version

+- Panther's Terraria Forum (http://www.terraria.tls.id.au)
+-- Forum: Panther's Terraria Server (http://www.terraria.tls.id.au/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: News and Announcements (http://www.terraria.tls.id.au/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: tShock for Terraria 1.3.5.2 (/showthread.php?tid=3355)

Pages: 1 2


tShock for Terraria 1.3.5.2 - Panther - 04-22-2017

[Image: m8SIGoy.png]


Corrupted Chests should now be fixed, sorry about that everyone :/ Let me know if there are still any issues.

I also fixed a couple other minor things, including PermBuffs for VIPs

Let me know if there are any other bugs or issues.

Thanks,


RE: tShock for Terraria 1.3.5.2 - Hauteclere - 04-23-2017

Nope, chests are still corrupted.
Address: /land warp 8


RE: tShock for Terraria 1.3.5.2 - Panther - 04-23-2017

(04-23-2017, 02:55 AM)Hauteclere Wrote: Nope, chests are still corrupted.
Address: /land warp 8

Corrupt, or just don't open?


RE: tShock for Terraria 1.3.5.2 - Hauteclere - 04-23-2017

(04-23-2017, 04:18 AM)Panther Wrote:
(04-23-2017, 02:55 AM)Hauteclere Wrote: Nope, chests are still corrupted.
Address: /land warp 8

Corrupt, or just don't open?

Corrupted. I removed it and put it again, still corrupted.


RE: tShock for Terraria 1.3.5.2 - Hanna Domingues - 04-23-2017

Chests in plot gets blocked (this bug happens in plot), this has happened to other players in plot
If you remove and put it back it will get corrupted just like the chests in house defines


RE: tShock for Terraria 1.3.5.2 - Panther - 04-23-2017

(04-23-2017, 07:15 AM)Hauteclere Wrote:
(04-23-2017, 04:18 AM)Panther Wrote:
(04-23-2017, 02:55 AM)Hauteclere Wrote: Nope, chests are still corrupted.
Address: /land warp 8

Corrupt, or just don't open?

Corrupted. I removed it and put it again, still corrupted.

screeshot?

Any chest I tested i that plot either worked fine or didnt open. If i removed and put it back down it worked fine.


Edit: I must not have uploaded the update properly, because it seems to be working now??

Although, i noticed a few of those chests in Land Plot 8 dont open... when checking the database they simply do not exist??? :S I cant do much for those.


RE: tShock for Terraria 1.3.5.2 - Hauteclere - 04-24-2017

(04-23-2017, 04:32 PM)Panther Wrote:
(04-23-2017, 07:15 AM)Hauteclere Wrote:
(04-23-2017, 04:18 AM)Panther Wrote:
(04-23-2017, 02:55 AM)Hauteclere Wrote: Nope, chests are still corrupted.
Address: /land warp 8

Corrupt, or just don't open?

Corrupted. I removed it and put it again, still corrupted.

screeshot?

Any chest I tested i that plot either worked fine or didnt open. If i removed and put it back down it worked fine.


Edit: I must not have uploaded the update properly, because it seems to be working now??

Although, i noticed a few of those chests in Land Plot 8 dont open... when checking the database they simply do not exist??? :S I cant do much for those.

Okay they are working now (y)
And don't bother about those chests that don't open, I'm too lazy to remove them and put them back. Anw, the main problem is gone, thanks (y)


RE: tShock for Terraria 1.3.5.2 - Enchanted__ - 04-24-2017

A few quick notes:
The boss summoning and defeat notices are still displaying
/mobinfo doesnt work
/summon have a SUPER delay
when you say something "O" appears above ur head
chinese doesnt work with lots of commands (might doesnt work with other languages as well)
im too good
xD Hello Panther
I will edit this later


RE: tShock for Terraria 1.3.5.2 - Mama Bear - 04-24-2017

(04-24-2017, 06:41 AM)Enchanted__ Wrote: A few quick notes:
The boss summoning and defeat notices are still displaying
/mobinfo doesnt work
/summon have a SUPER delay
when you say something "O" appears above ur head
chinese doesnt work with lots of commands (might doesnt work with other languages as well)
im too good
xD Hello Panther
I will edit this later
other commands are not working xD


RE: tShock for Terraria 1.3.5.2 - Panther - 04-24-2017

(04-24-2017, 06:41 AM)Enchanted__ Wrote: A few quick notes:
The boss summoning and defeat notices are still displaying
/mobinfo doesnt work
/summon have a SUPER delay
when you say something "O" appears above ur head
chinese doesnt work with lots of commands (might doesnt work with other languages as well)
im too good
xD Hello Panther
I will edit this later


I know about the boss/defeat notices, can't do anything about it yet.
I'll take a look at mobinfo
What kind of delay do you mean?? Right I see, not a big deal... but Ill check out why its so slow to handle this.
Fixed chat popup (turned it off for now)
Chinese probably wont ever work with commands, because they are specifically english-handled.